20 lat minęło…

Dnia 7 lutego 2014 r. w Miejskim Domu Kultury w Łaziskach Górnych odbylo się uroczyste spotkanie z okazji jubileuszu 20-lecia Fundacji Pracowniczej PRO-EKO. Prezes Jerzy Moryc z przyjemnoscia przywital zaproszonych gosci. W uroczystosci tej udzial wzieli: Starosta Mikolowski, przedstawiciele wladz Miasta Laziska Górne, Mikolowa, Orzesza, Wyr, Ornontowic, Tychów, przedstawiciele grupy TAURON, Darczyncy, Sponsorzy, delegacje placówek sluzby zdrowia a takze obecni i byli Członkowie Rady, Zarzadu i Pracownicy Fundacji.

Prezes Moryc przedstawil projekcje multimedialna podsumowujaca dwie dekady dzialalności PRO-EKO oraz podziekowal wszystkim którzy w jakikolwiek sposób przyczynili sie do wsparcia Fundacji. Za dotychczasowe zaslugi oraz aktywnosc i zaangazowanie w problemy najbardziej potrzebujacych na rece Prezesa zaproszeni goscie wreczyli podziekowania, kwiaty oraz pamiatkowe grawery.

Imprezie towarzyszyla ekspozycja obrazów malarskich, które mozna było nabyc w trakcie trwania uroczystosci a muzycznie czas umilala grupa Vocata.

_s_11 DSC_1992 DSCN0122 DSCN0128 DSCN0137 DSCN0140 DSCN0146 DSCN0159 DSCN0171 DSC_1953DSC_1976